keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Movie Monday #75 - Sinut minut haluan

Movie Monday pohtii tällä viikolla näyttelijöitä/hahmoja, jotka haastaisivat omaa seksuaalisuutta. No, katson että bissenä mun seksuaalisuutta on aika vaikeaa haastaa, joten otankin hieman toisenlaisen näkökannan koko asiaan ja keskityn sekä haasteen otsikkoon ja haasteessa olleeseen kohtaan "Kenet hyväksyisit muitta mutkitta sänkyysi...".

Frendeissä oli aikoinaan jakso, jossa puhuttiin viidestä julkkiksesta, joiden kanssa saisi maata ilman, että puolisolla olisi oikeutta suuttua (pätkä jaksosta nähtävissä täältä) ja Ross vei leikin niin pitkälle, että laminoi oman listansa. Tämän jälkeen ympäri nettiä on ilmestynyt kyselyitä laminoiduista listoista ja itsekin tuli aikoinaan yhteen tällaiseen kyselyyn vastattua ja vaikka tuohon vastaamisesta onkin jo vuosia, niin kyllä se aika ajankohtainen edelleen on. Olen tosin omalle listalle haalinut lähinnä tv-tähtiä, mutta sallittakoon se minulle. 

En ole listannut näitä missään järjestyksessä, koska en osaisi järjestää näitä mitenkään järkevästi. Sanottakoon tähän kohtaan, että naisten kohdalla olen aina pitänyt eniten bruneteista, joten se selittää aika paljon kahden ensimmäisen naisen kohdalla valintaa. Jos löytyy vielä nätti hymy, niin avot, mutta ei ehdoton vaatimus tällä listalla! Miehet saavat olla sitten lihaksikkaita menemättä kunnon muskelihirviön suuntaan. Kas tässä:

Reyko Aylesworth (24, Lost)

Jorja Fox (C.S.I.)

Alejo Sauras (Serranon perhe)

Josh Holloway (Lost)

Ai mites se viides? No, tämä tuskin tulee hirveänä yllätyksenä kenellekään blogiani vähän pidempään seuranneelle:

Meryl StreepEi kommentteja:

Lähetä kommentti