lauantai 25. elokuuta 2012

Trail Mix-Up

Alkuperäinen nimi: Trail Mix-Up
Ohjaus: Barry Cook
Käsikirjoitus: Rob Minkoff, Barry Cook, Mark Kausler, Patricia A. Ventura
Pääosissa: Charles Fleischer, April Winchell, Kathleen Turner
Valmistusmaa: Yhdysvallat

Ilmestymisvuosi: 1993
Kesto: 8 min


-  Roger, you star-spangled bonehead! 
What?
You ruined a national monument! 


Roger Rabbit (Charles Fleischer) on lähtenyt Herman-vauvan (April WinchellLou Hirsch) ja tämän äidin (April Winchell) kanssa luonnon helmaan Yellowstainin kansallispuistoon. Rouva Herman lähtee metsästämään  jättäen vauvansa kahdestaan Roger Rabbitin kanssa ja sehän tietää taas aimo tukun ongelmia, sillä Herman-vauva saa päähänsä lähteä muuan majavan perään...

Trail Mix-Up esitettiin aikoinaan ennen Matka aavikon halki -elokuvaa - ja minä kun olisin veikannut Jurassic Parkia, koska Steven Spielberg toimi näiden lyhäreidenkin tuottajana. Samalla lyhäri oli viimeinen sarallaan eikä siis Roger Rabbit -lyhäreitä tämän jälkeen tullut. En tiedä, vaikuttiko tämän lyhärin laatu jotenkin asiaan, sillä ainakaan minulle tämä oli hivenen heikompi kuin kaksi aiempaa lyhäriä.

Lyhärin heikkous oli ehkä sen alkuosa, sillä kohkaaminen siellä luonnon helmassa ei ollut ihan aiempien osien veroisesti hoidettu, varsinkin kun Roger Rabbitkin saa siipeensä välillä ilman vauva-Hermanin taustaukea. Pian kuitenkin alkaa tuttu kissa- ja hiirileikki, kun Herman-vauva lähtee seikkailemaan, eikä todellakaan iha yhtä nautittavaa ollut kuin aiemmat lyhärit. Kaiken lisäksi lyhäri antaa ymmärtää, että tässä filmissä Roger Rabbit ja Jessica Rabbit (Kahtleen Turner) eivät tuntisi vielä toisiaan. Onneksi loppuun oli saatu ihan hauskaakin tavaraa, niin ei tämä jäänyt sellaiseksi pannukakuksi kuin pitkään (tämän elokuvan mittakaavalla ajateltuna) kuvittelin.

Pisteitä: 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti