torstai 2. elokuuta 2012

Pikku hiljaa takaisin hommiin

Kesä alkaa vähitellen vedellä viimeisiään, joten aika tarttua taas sorvin ääreen, kun valoakaan ei iltaisin riitä liian myöhään. En nyt tiedä, onko vielä kymmeneltä, joka normaalisti on se vihoviimeinen aika aloittaa illan leffan, vieläkään ihan tarpeeksi hämärää, mutta tuntia myöhemmin sitä jo on. Nyt on vieläpä parin viikon loma, joten ei haittaa, vaikka aloittaisikin sen elokuvan katsomisen vähän myöhemminkin. Iso osa tästä ajasta  kyllä menee olympialaisten katsomiseen uinnin ja yleisurheilun osalta ja kun molempien lajien finaalit käydään myöhään illalla, niin en ole varma, jaksanko joka yö tarttua vielä leffaankin (Serranon perhettäkin pitäisi katsoa), mutta kun parhaimmillaan olen tällä viikolla valvonut yli kolmeen, niin kaikki on mahdollista.

Ei sillä, että tää kesä olisi mennyt ihan vaan lepäillessä blogin osalta, kun niin Sodankylä-arvostelut kuin blogipalvelun vaihtokin ovat pitäneet minut kiireisenä, ja Vuodatus.netin huoltotauko vain lisäsi näitä kiireitä. Ilman sitä huoltotaukoa olisin ehkä vasta saanut Leffat-välilehdet kuntoon. Ehkä ensi vuonna (Sodankylää lukuun ottamatta) ehtisi kunnon taukoa viimein pitämäänkin :P . Tämän blogin rakennustöistä vielä sen verran, että nyt pitäisi olla kaikki rikkinäiset linkit posteissa ja postien ulkopuolellakin korjattuna, minkä lisäksi posteja aikoinaan lisäillessäni otsikon joistakin unohtaessa arvostelut ovat saaneet vähän outoja URL:eja (nimen sijaan osoitteen pääte on ollut tyyliin "alkuperäinen-nimi-leffan-nimi", sillä ne ovat aloittaneet varsinaiset blogitekstit aina, mutta nyt nämäkin pitäisi olla fiksattuna. Joitakin Vuodatus.netiin johtavia linkkejä saattaa olla vielä korjaamatta, mutta ainakin 95% kaikki pitäisi olla kunnossa ja jos niitä väärään paikkaan vieviä linkkejä tulee vastaan, ne korjataan (miksi puhun itsestäni passiivissa?). Leffasarjat-välilehden rakennustyö alkaa tässä ihan lähiaikoina.

Mitä leffasyksy pitää sitten sisällään? No, aluksi iso joukko pääosin valtavirtaviihdettä, jotka olen hankkinut tutultani jo viime vuoden keväänä ja niistä muutamat ensimmäiset ovat sellaisia, jotka olisi hyvin voinut katsoa kesälläkin, mutta en sitten jaksanut. Melko pian näiden elokuvien jälkeen siirrynkin sitten viime syksynä hankittujen 1001-elokuvien pariin, mistä lisää sitten, kun se projekti on käynnistymässä; nyt en jaksa edes muistaa, mitä kaikkea siellä on tulossa. :D Ennen varsinaista 1001-putkea on odotettavissa kuitenkin vielä yksi syksyn mielenkiintoisimmista tapauksista eli kolme ensimmäistä Tähtien sota -leffaa, sillä edellisestä katselusta on jo kymmenen vuotta aikaa, joten enhän minä ole lainkaan varma, mitä tulen niistä pitämään, joten siinä mielessä niiden katselu jännittää aika paljon. Kyseessä on kuitenkin ensimmäiset leffat, jotka hankin jossain vaiheessa myös blu-rayna ja vasta silloin tulee nämä uudemmat SW-leffat katseltua. Se, kuinka paljon ehdin tämän syksyn aikana katsomaan näitä leffoja, riippuu paljolti kommenttiraitojen ja muiden lisämateriaalien määrästä, mutta eiköhän tässä jokusen ehdi. Toki leffateatterissakin tulee käytyä ja ihan ensimmäisenä vuorossa olisi The Amazing Spider-Man, mutta se vaatisi ainakin yhden esitysviikon lisää (mikä ei ole itsestäänselvyys täällä Porissa), sillä olympialaisten aikaan en sitä aio käydä katsomassa. Tv-sarjojen puolella ei paljon muuta kuin Serranon perhettä ja Beverly Hills 90210:a enempää tule katseltua.

Mutta joo, eiköhän tää leffasyksy vähitellen käyntiin lähde. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti