maanantai 13. elokuuta 2012

Movie Monday #56 - Uudestaan!

Movie Mondayssa käsittelyvuorossa on tällä kertaa uusintakatseluun hyvin soveltuvat elokuvat. No, tällaisia elokuvia on kohtuullisen paljon, joten tällä kertaa olen tylsä ja listaan näitä elokuvia pelkästään kuvien muodossa sen kummemmin kommentoimatta (tai on tossa yksi kommenttikin). Tuleehan sitä monia muitakin leffoja katseltua silloin tällöin uudestaan (esim. yksi ikisuosikeistani Avain pakoon), mutta nämä päätyvät ehkä tavallista useammin uusintakatseluun. Kuvalistaus ei ole missään erityisessä järjestyksessä. Tässä siis osa näistä leffoista:
(Elokuvan arvostus on noussut sitten arvostelun lähes
vitosen arvoiseksi tapaukseksi.)

9 kommenttia:

 1. Hyvä listaus. Tosin, tuosta Sixth Sensestä on pakko kysyä, että kuinka hyvin sen jaksaa uusiksi katsella, tietäen lopputwistin ja kaikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaahan pystyisi kysymään Epäillyt-leffasta :D mut joo, hieno listaus, ja mä sivistin itteni sixth sensestä vasta pari kk sitten - loppu todella yllätti!

   Poista
  2. Miss Shi, niin pystyisikin. Ja hyvä, jos Kuudes aistikin pääs yllättämään. Seuraavilla kerroilla sitten vaan tarkastelemaan niitä vihjeitä, jotka ennakoivat sitä loppua. ;)

   Poista
  3. Miss Shi: Tajusin tuon vasta sen jälkeen, kun olin jo ehtinyt postamaan kommenttini tuosta Sixth Sensestä, heh. Oletkos muuten nähnyt The Others nimistä pätkää. Nicole Kidman onpi siinä pääosassa. Siinäkin on ihan mukiinmenevä lopputwisti nääs.

   Poista
  4. The Others. <3

   Ei mulla muuta... paitsi se, että onnistuin näköjään rikkomaan nää vastausluiskat ja alkuperäinen vastaus Tuopille on näiden uudempien kommenttien alapuolella... No, jos tästä vähitellen oppis käyttämään Bloggeria! :D

   Poista
 2. Kyllä se menee siinä missä muutkin aiemmin katsotut elokuvat, joiden (loppu)tapahtumat jo muistaa. Ei Kuudennen aistin kohdalla elokuva rakennu pelkästään lopputwistiin, vaan on muutenkin (mielestäni) varsin taidokas psykologinen trilleri, joka pitää otteessaan alusta loppuun.

  VastaaPoista
 3. Se on hassua kuinka paljon näitä uusintakatseluun päätyviä suosikkeja lopulta oikein löytyykään ja koska listaukseni olisi ollut aivan liian pitkä, päätin vetää leikiksi kokoo jutun. Teidänkin listassanne on useampi jotka omaanikin kelpuuttaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katoinkin vähän, että aika vitsillä menit. :D

   Meinasin listata mukaan myös Frendit ja Twin Peaksin, mutta aika loppu ruokatunnilla kesken, niin jätin noihin. :D

   Poista