torstai 10. toukokuuta 2012

Movie Monday #48 - OheistuoteMovie Monday kyselee tällä kertaa leffojen oheistuotteiden perään.

No, nyt täytyy myöntää, etten pahemmin harrasta oheistuotteita, jollei satunnaisia soundtrackeja lasketa. Leffajulisteita keräilin joskus, enkä tarkoita nyt jotain Suosikin tynkäjulisteita, vaan ihan aitoja käytettyjä, mutta niidenkin määrä taisi jäädä tyyliin neljään silloin kun minulla ne oli, mutta kun muuton yhteydessä ne sitten katosi johonkin, en jatkanut harrastusta.. Nehän olin saanut Rauman elokuvateatteri Iso-Hannusta, kun kävin katsomassa niitä viimeisiä näytöksiä, joiden jälkeen julisteet otettiin alas. Saatujen julisteiden joukossa oli ainakin Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit-, Tähtien Sota: Episodi II - Kloonien hyökkäys sekä ShowTimen julisteet. Iron Skynennakkonäytöksestä sain sitten julisteen, enkä ole varma, mitä teen sille nyt, kun muuttokuviotkin meni vähän uusiksi; olin ajatellut pistää sen seinälle vasta seuraavassa kämpässä, mutta kai sen voisi pistää nyt jo seinälle, kun tässä kämpässä kekkuloidaan taas määrittelemätön aika.

Julisteiden lisäksi en ole juuri oheistuotteita harrastanut, enkä ainakaan etsimällä hanki niitä itselleni. Jos kaupasta tai jostain joskus tulisi vastaan sellaisia oheistuotteita, josta tykkäisin, niin en minä ostamatta jättäisi. Totuus on vain se, että julistehankintojen lisäksi varsinaiseksi omistamakseni oheistuotteeksi voi laskea vain tuon Iron Skyn t-paidan, jonka niin ikään sain sieltä ennakkonäytöksestä. Noin yleisemmällä tasolla leffafestareilta ostan aina t-paidan muistoksi, jos niitä on painettu kyseistä festaria varten, mutta tämä ei koske vain leffoja, vaan vähän kaikkia tapahtumia; t-paidat ovat hyödyllisiä, eikä ne jää vain kaapin tai laatikon täytteeksi, joten niitä on kiva ostella.

Tosin jos laajennetaan oheistuotteet koskemaan tv-sarjoja, niin ylläolevan Phoenix Foundation -paidan kyllä tilasin ihan rapakon toiselta puolelta vain siksi, että se näytti makeelta! Niin ja onhan mulla myöskin Laura Palmerin salainen päiväkirjakin, jota olin pitkään jo kaipaillut, kunnes viimein viime vuonna löysin sen sillä tavalla kuin haluan näitä löytää: sattumalta kirpputorilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti