torstai 26. maaliskuuta 2009

Zombie Strippers!

Alkuperäinen nimi: Zombie Strippers!
Ohjaus: Jay Lee
Käsikirjoitus: Jay Lee
Pääosissa: Robert Englund, Jenna Jameson, Roxy Saint
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Ilmestymisvuosi: 2008


Lähitulevaisuudessa tutkimuslaitoksella pääsee irti virus, joka tekee ihmisistä zombeja. Sinne lähetetään armeijan erikoisjoukko, joka hoitaakin ongelman pois jaloista.. melkein. Nimittäin yksi erikoisjoukon jäsenistä saa pureman, mikä tietäisi automaattista kuolemantuomiota, joten hän pakenee ja onnistuu löytämään strippibaariin, joka on laiton, joten avunpyytäminen on mahdoton ajatus, kun asiat alkavat mennä huonompaan suuntaan...

Home Entertainmentin leffakerhon kuukauden kauhuna ollut Zombie Strippers! jäi aikoinaan peruuttamatta ja kun kyseessä kuitenkin oli kauhuleffa, niin en minä sitten viitsinyt elokuvaa palauttaakaan. Siinä oikeastaan onkin ainoa syy, miksi elokuva kokoelmistani löytyi. Odotin kyllä etukäteen tahatonta komiikkaa pursuavaa elokuvaa, mutta eipä elokuvan tekijät muutenkaan olleet tehneet elokuvaa hirveän tosissaan.

Jos pitää alastomien naisten tiirailusta, tämä elokuva saattaa miellyttää, mutta jos kunnon tarinaa kaipaa, niin eipä Zombie Strippersiä! kannata katsoa lainkaan. Tarina nimittäin oli löyhempääkin löyhempi ja koko elokuvan tarkoitus tuntuikin olevan näyttää vain paljon paljaita rintoja. Siten kovin loistavaa elokuvakokemusta oli turha toivoa. Jos onnistuu jättämään aivonsa narikkaan ennen elokuvan katsomista, niin sentään huumoripuolesta voi saada jotain irti, mutta muuten tähän ei hirveästi kannata vaivata aikaa.

Hahmokaartista sen verran, että ainakin näissä zombistrippareissa menin välillä sekaisin, kuka on kuka. Sitten näistä ei-zombeista Robert Englund oli täysin epäuskottava ja Blavatskin (Carmit Levité) hahmo jäi tylsäksi karikatyyriksi, joka ei naurattanut yhtään.

Pisteitä: 2/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti