tiistai 6. tammikuuta 2009

Extras - 2. kausi

Alkuperäinen nimi: Extras - Season 2
Ohjaus: Ricky Gervais, Stephen Merchant
Käsikirjoitus: Ricky Gervais, Stephen Merchant
Pääosissa: Ricky Gervais, Stephen Merchant, Ashley Jensen
Valmistusmaa: Englanti
Ilmestymisvuosi: 2006


Andy Millman (Ricky Gervais) sai ensimmäisen kauden lopussa oman tv-sarjan ja toisella kaudella seurataan tuon sarjan tekoa, mikä ei suju ihan niin kuin Andy olisi halunnut. Hän joutuu antamaan periksi komediatuottajien vaatimuksille, joten hänen ohjelmastaan tulee "roskaväen" suosikkisarja, jota kuitenkin kriitikot inhoavat. Samalla Andyn ystävä Maggie (Ashley Jensen) jatkaa avustajan hommia ja kaudella nähdään jälleen enemmän tai vähemmän tuttuja tähtinäyttelijöitä.

Ensimmäinen kausi oli ihan parhautta, mutta ihan samoihin mittoihin ei päästä sarjan toisella kaudella. Jotenkin sarjan ideasta putosi vähän pohjaa, kun Andy sai oman tv-sarjan. Sinänsä Andyn toilailuja tv-tähtenä oli ihan kiva katsoa, mutta ei mennyt jaksoakaan, etten olisi toivonut Andyn antavan piu paut tv-sarjalleen, johon ei ollut tyytyväinen. Se, että Maggie jatkoi avustajan töitä, pelasti kuitenkin paljon, mutta kuitenkin ihan parhautta olivat monet tähtinäyttelijät, vaikka osa heistäkin tuntui olevan sellaisia, jotka tunnistavat vain britit. Parhaimpia olivat Orlando Bloom, Chris Martin ja Sir Ian McKellen eikä Daniel Radcliffekään huonoimmasta päästä ollut.

Tämän kauden suurin pettymys oli ehdottomasti Robert de Niro, mistä kertoo sekin, että heillä oli 45 minuuttia aikaa kuvata se ainoa lyhyt, epähauska kohtaus de Niron kanssa. Erikseen pitää mainita vielä Barry (Shaun Williamson), joka oli nostettu toisella kaudella suurempaan rooliin, mutta oli täysin mielenkiinnoton hahmo ja turha. Hauskuutta toisellakin kaudella riittää, mutta ei läheskään yhtä paljon kuin ensimmäisellä kaudella.

Pisteitä: 3/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti