perjantai 7. marraskuuta 2008

Decoys 2: Alien Seduction

Alkuperäinen nimi: Decoys 2: Alien Seduction
Ohjaus: Jeffery Scott Lando
Käsikirjoitus: Tom Berry, Miguel Tejada-Flores
Pääosissa: Corey Sevier, Tyler Johnston, Kailin See
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Ilmestymisvuosi: 2007


Aikoinaan tuli unohdettua peruuttaa Home Entertainmentin sivuilla tämän leffan tuleminen postiluukusta, mutta en lähtenyt palauttamaan, koska kauhuelokuvia ei ole koskaan liikaa. Tämän ilmestymisen aikoihin en voinut kuitenkaan elokuvaa katsoa, sillä en ollut nähnyt ekaa osaa. Vähän shoppailtuani Turussa syyskuussa löysin myös ensimmäisen osan ja siten Decoys tuli sitä myöten katsottua siskon luona ja se oli kyllä ihan kelpo tavaraa, kunhan ei ottanut elokuvaa liian vakavasti. En kyllä tiedä, olisinko koskaan koskenutkaan koko Decoysiin, jos en olisi jättänyt peruuttamatta kakkososaa silloin aikoinaan.

Nyt oli kuitenkin Decoys II:n vuoro ja tiesihän sen jo heti alusta, että tutulla kaavalla pääasiassa: opiskelijatytöiksi naamioituneet avaruuden muukalaiset viettelevät opiskelijapoikia ja sitten tekevät temppunsa. Tähän osaan on lisäksi saatu aikaan aika perinteinen "naisenkaatokisa", mikä toki edesauttaa näiden nais-alienien toimintaa. Isoin yhteys ensimmäiseen osaan on ykkösestä tuttu Luke Callahan eli Corey Sevier, joka perinteiseen tyyliin käy nyt terapiassa ekan osan tapahtumien vuoksi.

Decoys 2 on aika perinteinen jatko-osa ainakin siinä mielessä, että elokuva on kehnompi (joskaan tässä tapauksessa ei paljon) kuin ensimmäinen osa. Tämä on jo kertaalleen nähty, eikä siksikään osannut olla yhtä hauska kuin ensimmäinen Decoys. Lopun yllätysmomenttikin oli vähän mitä oli eikä päässyt ykkösosan tasolle, ja kun muistaa, ettei ykkösosankaan loppu itse asiassa ollut kovinkaan yllättävä, niin pieleen meni tämäkin. Itse asiassa tässä suurimman huomion sai minulta Dina "Beverly Hills 90210:ssa Brandon Walshin pano" Meyer sekä erityisesti Tobin "Jigsaw" Bell. Olikin ensimmäinen ei Saw-elokuva, jossa muistan Bellin nähneeni. Kuitenkin elokuvan nyt katsoi läpi melko vaivatta.

Pisteitä: 2/5

Decoys, Decoys 2: Alien Seduction

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti